Агнешко с три вида чушки
- Общо време 35мин.
- 20мин.
Приготвяне - 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
300 г Агнешка плешка, на кубчета
0.5 бр. Глава лук, тънко нарязан
0.5 бр. Червена чушка, на ивици
0.25 бр. Зелена чушка, на ивици
0.25 бр. Жълта чушка, на ивици
50 мл Бяло или червено вино
50 мл Вода
1 с.л. Зехтин
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
Излейте олиото в купата.
Стъпка 3 /6
Запържете кубчетата месо, ако трябва и на две партиди. Извадете месото. Без да изплаквате, изсипете виното в купата и деглазирайте.
Стъпка 4 /6
Върнете месото в купата и добавете зеленчуците. Подправете със сол и пипер. Разбъркайте. Добавете водата.
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане.
Стъпка 6 /6
Сервирайте със задушени картофи.