Бо бун
- Общо време 20мин.
- 5мин.
Приготвяне - 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
4 порции
400 г Фина телешка кайма
160 г Оризово фиде
4 бр. Глава лук, тънко нарязан
2 с.л. Сладък соев сос
6 бр. Листа маруля, нарязани
100 г Пресни бобени кълнове
3 с.л. Рибен сос нем
24 бр. Листа прясна мента
4 бр. Пролетни рулца
6 с.л. Слънчогледово олио
Сол
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
Накълцайте лука.
Стъпка 3 /6
Мариновайте говеждото месо в соевия сос. Накиснете фидето в гореща вода за 4 минути. Излейте олиото в съда за готвене.
Стъпка 4 /6
Запържете пролетните рулца, извадете ги. Запържете лука и говеждото, извадете ги. Налейте вътре 70 мл вода и пригответе фидето.
Стъпка 5 /6
Добавете говеждото и лука.
Стъпка 6 /6
Сервирайте с мента, кълнове, салата, нарязани пролетни рулца и сос.