Великденско агнешко
- Общо време 46мин.
- 10мин.
Приготвяне - 36мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
10 г Масло
2 бр. Малки агнешки джоланчета
2 бр. Скилидка чесън, нарязана
2 клонки Целина, нарязана на кубчета
2 бр. Морков, нарязан на кубчета
80 г Домати от консерва
200 мл Вода
1 бр. Букет гарни
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
Разтопете маслото в съда.
Стъпка 3 /6
Запържете джоланчетата от всички страни. Оставете ги настрани. Пригответе чесъна с целината и морковите в продължение на 5 минути.
Стъпка 4 /6
Излейте вътре доматите и водата. Добавете букета гарни и разбъркайте сместа. Добавете джоланчетата.
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане.
Стъпка 6 /6
Сервирайте.