Картофи с херинга
- Общо време 28мин.
- 20мин.
Приготвяне - 8мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
800 г Твърдомесести картофи, обелени и нарязани на парчета
150 г Херинга или пушена сьомга, нарязана на парчета
0.25 Глава червен лук, обелена, разрязана на четири и нарязана на тънки резени
2 с.л. Пресен салатен лук, измит и ситно нарязан (или магданоз)
2 с.л. Слънчогледово олио
2 ч.л. Горчица
2 ч.л. Крем фреш (или прясно сирене)
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /4
Смесете олиото, горчица, крем фреш, сол и пипер. Оставете сместа настрани. Сварете картофите на пара с 200 мл вода.
Стъпка 3 /4
Приготвяне под налягане.
Стъпка 4 /4
Смесете всички съставки. Поддържайте ги охладени до сервирането.