Карфиол по индийски
- Общо време 12мин.
- 10мин.
Приготвяне - 2мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
500 г Карфиол
1 с.л. Фъстъчено олио
40 г Натрошени ядки кашу
1 с.л. Паста къри
2 ч.л. Къри на прах Мадрас
400 г Домати
80 мл Пилешки бульон
1 с.л. Кориандър
1 бр. Глава лук
3 с.л. Кокосова сметана
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /7
Нарежете лука.
Стъпка 3 /7
Излейте олиото в тигана.
Стъпка 4 /7
Запържете лука, пастата къри и кърито на прах за 2 минути. Добавете карфиола. Смесете старателно.
Стъпка 5 /7
Добавете доматите, бульона и кокосова сметана. Разбъркайте.
Стъпка 6 /7
Приготвяне под налягане.
Стъпка 7 /7
Карфиолът трябва да остане хрупкав. Поръсете с ядки кашу и кориандър. Сервирайте.