Класическа английска закуска
- Общо време 25мин.
- 10мин.
Приготвяне - 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
180 г Мини колбаси или чиполати, нарязани на 3 части
4 резена Бекон
2 Средно големи яйца
10 г размекнато масло
2 Средно големи домати, нарязани на две
1 с.л. Зехтин
2 щипки Провансалска подправка
Сол и пипер
200 г Печен боб
Приготвяне
Стъпка 1 /3
Включете уреда. Включете чекмедже 1. Изберете режим MANUAL на 200°C за 7 минути. Поставете леко намазаните филийки хляб върху решетката в чекмедже 1, след което издълбайте леко центъра на всяка филия поставете там две резенчета бекон. Чукнете яйце в центъра на филията. Включете чекмедже 2. Изберете режим MANUAL на 200°C за 15 минути. Поставете 4-те половинки домат в чекмедже 2, поръсете със зехтин и поръсете с Провансалска подправка. Сложете наденички до доматите.
Стъпка 2 /3
Натиснете SYNC, така че готвенето и в двете чекмеджета да завърши по едно и също време. Натиснете START, за да започне готвенето и в двете чекмеджета.
Стъпка 3 /3
Подгрейте печения боб в тиган и поднесете английската закуска в чиния с препечен хляб, наденици, домати и печен боб.