Паста в стил паеля
- Общо време 15мин.
- 10мин.
Приготвяне - 5мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
240 г Паста
1 бр. Глава лук, обелен, нарязан
2 бр. Пилешки гърди, на кубчета
80 г Чоризо, нарязано
8 бр. Скариди
100 г Замразен или пресен грах
1 бр. Кутия нарязани домати
2 Щипка шафран
300 мл Зеленчуков бульон
2 с.л. Зехтин
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
Излейте олиото в тенджерата.
Стъпка 3 /6
Запържете пилето с чоризото. Оставете ги настрани. Запържете лука.
Стъпка 4 /6
Добави всички съставки (без пилешкото и чоризото) и накрая залейте с бульона. Разбъркайте.
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане.
Стъпка 6 /6
След като ги приготвите, добавете пилешкото и чоризото, оставете да къкри 2 минути и сервирайте веднага.