Asparagus risotto
- Общо време 1ч.
- 15мин.
Приготвяне - 30мин.
Приготвяне - 15мин.
Охлаждане
Съставки
1 порции
100 г Ориз Арборио
70 г Зелени аспержи
1 Лук шалот
25 г Пармезан
10 г масло
10 cl Зеленчуков бульон
4 с.л. Гъста заквасена сметана
Сол и черен пипер
Аксесоари
My Batchcooker Express
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Тази рецепта е за една купа от аксесоара My Batchcooker Express.
Стъпка 2 /6
Подгответе съставките.
Стъпка 3 /6
Оставете настрана настъргания пармезан, за да поръсите ястието с него, когато стане готово.
Стъпка 4 /6
Сложете ориза Арборио, аспержите, лука шалот, маслото и бульона в купата на аксесоара. Добавете сол и черен пипер и разбъркайте.
Стъпка 5 /6
След като сте подготвили и трите купи на аксесоара, налейте 400 мл вода в купата на мултикукъра и поставете аксесоара.
Стъпка 6 /6
Започнете да готвите в ръчен режим „Високо налягане“ за 30 минути.