Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Mushroom risotto

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 1ч.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    30мин.
  • Охлаждане
    15мин.

Съставки

1 порции

  • 100 г Ориз Арборио

  • 10 г Гъби

  • 1 Лук шалот

  • 25 г Пармезан

  • 10 г масло

  • 10 cl Зеленчуков бульон

  • 4 с.л. гъста заквасена сметана

  • сол

Аксесоари

  • My Batchcooker Express
    My Batchcooker Express

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Тази рецепта е за една купа от аксесоара My Batchcooker Express.

Стъпка 2 /6

Подгответе съставките.

  • 100г Ориз Арборио
  • 10г Гъби
  • 1 Лук шалот
  • 25г Пармезан
  • 10г масло
  • 10cl Зеленчуков бульон
  • 4с.л. гъста заквасена сметана
  • сол

Стъпка 3 /6

Оставете настрани настъргания пармезан, за да поръсите с него ястието, когато стане готово.

Стъпка 4 /6

Сложете ориза Арборио, гъбите, лука шалот, маслото и бульона в купата на аксесоара. Подправете със сол и черен пипер и разбъркайте.

  • 100г Ориз Арборио
  • 10г Гъби
  • 1 Лук шалот
  • 10г масло
  • 10cl Зеленчуков бульон
  • My Batchcooker Express

Стъпка 5 /6

След като сте подготвили и трите купи на аксесоара, налейте 400 мл вода в купата на мултикукъра и поставете аксесоара.

Стъпка 6 /6

Започнете да готвите в ръчен режим „Високо налягане“ за 30 минути.

Подобни рецепти

Tefal
Tefal
24мин.

Ризото с елда и гъби

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Ризото с елда и гъби