Телешки терин по италиански
- Общо време 17мин.
- 10мин.
Приготвяне - 7мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
420 г Телешко филе
90 г Свинско контрафиле, нарязано
6 бр. Резени шунка
60 г Пекорино с черен пипер, на кубчета
1 бр. Лимон (кора, настъргана)
2 бр. Скилидка чесън, нарязана
45 г Стар хляб, натрошен
3 с.л. Магданоз, нарязан
Сол
Пипер
6 бр. Стъклени чаши с капак
200 мл Вода
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /5
Застелете стъклените чаши с половината от шунката. Нарежете на ситно останалата шунка с телешкото и свинското.
Стъпка 3 /5
Смесете с другите съставки без водата. Разпределете в чашите и ги затворете. Поставете ги в съда с 200 мл вода.
Стъпка 4 /5
Време за приготвяне: 7 мин.
Стъпка 5 /5
Сервирайте ги топли или охладени.