Филе от сьомга с песто от рукола
- Общо време 25мин.
- 15мин.
Приготвяне - 10мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
2 порции
2 броя Филе от сьомга
1 Рукола
50 г Пармезан
1 с.л. Кедрови ядки
1 броя Скилидка чесън
Сол
Пипер
Зехтин
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Измийте филето от сьомга и го подсушете. След това го намажете с малко зехтин.
Стъпка 2 /4
Запечете за кратко кедровите ядки без масло в тиган.
Стъпка 3 /4
Измийте и подсушете руколата и я пасирайте на ситно в блендер заедно с пармезана, чесъна, кедровите ядки, малко сол и черен пипер. Постепенно наливайте зехтин, докато се получи кремообразна смес.
Стъпка 4 /4
Гриловайте филетата сьомга на програма Риба и ги овкусете със сол и черен пипер. Сервирайте с пестото от рукола.