Blueberry sponge cake
- Общо време 33мин.
- 15мин.
Приготвяне - 18мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
30 г Много меко масло
25 г захар
1 Яйце
50 г Пресято брашно
1 г Бакпулвер
35 г Измити боровинки
Аксесоари
Комплект от 6 стъклени бурканчета 8 jars set
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Подгответе съставките.
Стъпка 2 /6
В купа разбийте маслото и захарта докато сместа побелее. Добавете яйцата, а след това брашното и бакпулвера.
Стъпка 3 /6
Разпределете заготовката в стъклените бурканчета с боровинките. Затворете стъклените бурканчета.
Стъпка 4 /6
Налейте 250 мл вода в купата на мултикукъра. Сложете стъклените бурканчета вътре в купата на мултикукъра.
Стъпка 5 /6
Гответе под налягане.
Стъпка 6 /6
Оставете да изстине и консумирайте, докато кексът още е леко топъл.