Cappuccino cream
- Общо време 28мин.
- 20мин.
Приготвяне - 8мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
6 Бишкоти
70 мл Силно еспресо
1 ч.л. Екстракт от кафе
270 мл Течна сметана
90 мл мляко
3 Белтъци
75 г захар
9 с.л. Бита сметана
1 ч.л. какао
Аксесоари
Комплект от 6 стъклени бурканчета 8 jars set
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Подгответе съставките.
Стъпка 2 /5
Сложете бишкотите в стъклените бурканчета и ги напоете със силно кафе. Смесете захарта, белтъците, млякото, сметаната и екстракта от кафе.
Стъпка 3 /5
Разпределете заготовката в бурканчетата и ги затворете с капачките. Налейте 250 мл вода в купата на мултикукъра. Сложете стъклените бурканчета вътре в купата на мултикукъра.
Стъпка 4 /5
Гответе под налягане.
Стъпка 5 /5
Оставете да се охлади поне 4 часа преди да сервирате. Гарнирайте с крем Шантили и какао.