Мини пайове с телешка кайма
- Общо време 49мин.
- 20мин.
Приготвяне - 29мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
4 порции
150 г Телешка кайма
1 ч.л. галета
1 ч.л. Нарязан пресен магданоз
1 скилидка Чесън, накълцан на ситно
40 г Моцарела на кубчета (по желание)
Растителна мазнина
30 г Лук, обелен и нарязан
60 г Гъби печурки, почистени и нарязани на кубчета
1 Лист от бутер тесто (от него се изрязват 8 кръга с диаметър 10 см)
1 Жълтък
Сол и пипер
Аксесоари
Extra Crisp 2в1 решетка за цяло ястие
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Тази рецепта изисква капак за готвене с горещ въздух Extra Crisp. Подгответе съставките.
Стъпка 2 /6
Накълцайте магданоза.
Стъпка 3 /6
Смесете всички съставки с изключение на растителната мазнина, лука, гъбите, тестото и жълтъка.
Стъпка 4 /6
Изсипете растителната мазнина в купата на мултикукъра. Запържете лука и гъбите. Смесете с телешката плънка. Разделете плънката на 8 равни части.
Стъпка 5 /6
Сложете плънката върху кръгчетата от бутер тесто и оформете топчета. Намажете ги отгоре с жълтък. Поставете на решетката в горна позиция.
Стъпка 6 /6
Изключете Cookeo. Поставете капака за готвене с горещ въздух Extra Crisp и изберете програма 2 за 25 минути.