Начос със сирене в стил OptiGrill
- Общо време 30мин.
- 10мин.
Приготвяне - 20мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (15)
OptiGrill+, Интелигентен грил + щипка за грил GC718D, 6 автоматични програми Интелигентен грил OptiGrill 4in1 GC774D, грил и барбекю едновременно, перфектно гриловане, цвят инокс OptiGrill Elite XL, Мултифункционален Грил GC760D30, 16 Програми OptiGrill Elite, Мултифункционален Грил GC750D30, 12 Програми Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
2 порции
300 г начос
2 броя Зелен лук
0.5 броя Чушка
1 броя Червен лук
0.5 Кориандър
Сок от лайм
100 г Свинска кайма
3 броя Чушка халапеньо
100 г Гауда
100 г Чедър
1 броя Домат
Аксесоари
Тава за печене Snacking & Baking Tray XL Snacking & Baking tray
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Запържете свинската кайма в тигана и я оставете настрана.
Стъпка 2 /5
Смесете чушката, червения лук, кориандъра и зеления лук (бялата част), доматите и чушките халапеньо и добавете малко сок от лайм.
Стъпка 3 /5
В тавата редувайте на слоеве начос, сирене, зеленчуков микс и кайма, докато тавата се напълни хубаво. Отгоре добавете още сирене.
Стъпка 4 /5
Изберете ръчен режим на 180°C и печете 20 минути.
Стъпка 5 /5
Гарнирайте начосите с малко кориандър и зелен лук и им се насладете в комбинация със салса или гуакамоле.