Зеленчуков рамен
- Общо време 21мин.
- 15мин.
Приготвяне - 6мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
6 порции
1 кг Предварително приготвен рамен
600 г Моркови, на пръчици
150 г Бобени кълнове, измити
3 бр. Стрък зелен лук, на тънки ивици
6 с.л. Соев сос
400 г Печурки, тънко нарязани
250 г Многоцветен фасул
1.8 л Зеленчуков бульон (или вода)
1.5 ч.л. Чили сос
6 с.л. Кориандър
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /4
Сложете в съда всички съставки, с изключение на рамена и кориандъра.
Стъпка 3 /4
Приготвяне под налягане.
Стъпка 4 /4
Добавете рамена и кориандъра. Оставете да ври на „бавен огън“ за 2 минути.