Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Класическа английска закуска

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 25мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 180 г Мини колбаси или чиполати, нарязани на 3 части

  • 4 резена Бекон

  • 2 Средно големи яйца

  • 10 г размекнато масло

  • 2 Средно големи домати, нарязани на две

  • 1 с.л. Зехтин

  • 2 щипки Провансалска подправка

  • Сол и пипер

  • 200 г Печен боб

Приготвяне

Стъпка 1 /3

Включете уреда. Включете чекмедже 1. Изберете режим MANUAL на 200°C за 7 минути. Поставете леко намазаните филийки хляб върху решетката в чекмедже 1, след което издълбайте леко центъра на всяка филия поставете там две резенчета бекон. Чукнете яйце в центъра на филията. Включете чекмедже 2. Изберете режим MANUAL на 200°C за 15 минути. Поставете 4-те половинки домат в чекмедже 2, поръсете със зехтин и поръсете с Провансалска подправка. Сложете наденички до доматите.

  • 180г Мини колбаси или чиполати, нарязани на 3 части
  • 4 Бекон
  • 2 Средно големи яйца
  • 10г размекнато масло
  • 2 Средно големи домати, нарязани на две
  • 1с.л. Зехтин
  • 2 Провансалска подправка

Стъпка 2 /3

Натиснете SYNC, така че готвенето и в двете чекмеджета да завърши по едно и също време. Натиснете START, за да започне готвенето и в двете чекмеджета.

Стъпка 3 /3

Подгрейте печения боб в тиган и поднесете английската закуска в чиния с препечен хляб, наденици, домати и печен боб.

  • 200г Печен боб