Chicken thighs in a yoghurt and rosemary marinade
- Общо време 4ч. 10мин.
- 10мин.
Приготвяне - 0мин.
Приготвяне - 4ч.
Охлаждане
Съвместими уреди (14)
OptiGrill+, Интелигентен грил + щипка за грил GC718D, 6 автоматични програми Интелигентен грил OptiGrill 4in1 GC774D, грил и барбекю едновременно, перфектно гриловане, цвят инокс OptiGrill Elite, Мултифункционален Грил GC750D30, 12 Програми OptiGrill+ XL Snacking&Baking, Мултифункционален Грил GC724D12, Аксесоар за закуски и печене, 9 Програми Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
4 порции
4 броя пилешки бутчета
250 г натурално кисело мляко
2 с.л. розмарин
3 с.л. дижонска горчица
4 скилидка скилидка чесън
сол
пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /2
Смесете киселото мляко с горчицата, розмарина, чесъна, сол и черен пипер. С тази смес се заливат пилешките бутчета и се оставят да се мариноват в хладилник за поне 4 часа.
Стъпка 2 /2
Включете грила. Изберете програмата Пилешки гърди и натиснете OK. Намажете с малко мазнина плочите. След като загрее, поставете пилешките бутчета върху грил плочата и затворете грила. Гриловайте пилешките бутчета до желаната от вас степен на изпичане.