Телешка яхния с мисо
- Общо време 1ч. 15мин.
- 20мин.
Приготвяне - 55мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
2 порции
500 г Телешко за задушаване (врат, джолан, пола, плешка)
300 мл Супа мисо
1 бр. Глава лук
10 г Пресен джинджифил
250 г Бобени кълнове
1 бр. Стрък лимонена трева
400 г Оризова юфка
1 с.л. Пресен кориандър
1 с.л. Прясна мента
1 с.л. Растително масло
Приготвяне
Стъпка 1 /8
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /8
Обелете лука и го нарежете на тънки резенчета.
Стъпка 3 /8
Измийте и нарежете на ситно прясната мента.
Стъпка 4 /8
Излейте олиото в съда.
Стъпка 5 /8
Затоплете олиото. Добавете бобените кълнове. Сотирайте ги. Извадете месото.
Стъпка 6 /8
Добавете в съда всички останали съставки без подправките и юфката.
Стъпка 7 /8
Приготвяне под налягане.
Стъпка 8 /8
Добавете юфката, подправките и бобените кълнове. Изчакайте 5 минути. Сервирайте.