Бяла риба с билкова коричка и броколи
- Общо време 45мин.
- 20мин.
Приготвяне - 25мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
8 порции
2 Голяма глава броколи
60 г Масло
120 г Галета
6 с.л. Нарязан магданоз
Сол, черен пипер
8 Филета от треска или минтай (8х120 г)
8 г Горчица
Аксесоари
Грил решетка
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Измийте броколите и ги нарежете на малки розички.
Стъпка 2 /5
Поставете грил плочата в уреда и поставете розичките броколи в купата. Ако разполагате с уреда Easy Fry Oven & Grill 9 в 1, поставете ги в кошницата за пържене и я плъзнете върху средния рафт на уреда Easy Fry Oven & Grill. Поставете на дъното пълната с вода тавичка оттичане.
Стъпка 3 /5
Настройте да готвите на режим MANUAL (Ръчен) при 150°C за 15 минути, като не забравяйте да обърнете броколите по средата на готвенето.
Стъпка 4 /5
Междувременно разтопете маслото, смесете го с галетата, магданоза, солта и пипера. Намажете горната част на рибните филета с горчица, добавете билковата галета и притиснете добре, за да залепне.
Стъпка 5 /5
Когато таймерът прозвучи, поставете рибните филета върху броколите и задайте да се готвят на режим FISH (Риба) при 170°C за 10 минути.