Крамбъл с филе от треска и хрупкав фенел
- Общо време 38мин.
- 25мин.
Приготвяне - 13мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
8 порции
9 г Настърган пармезан
20 г Масло
6 г Галета
2 ч.л. Провансалски подправки
100 г Чоризо
4 Копър
Сол, черен пипер
6 cl Зехтин
8 Филета от треска
Аксесоари
Тавичка за оттичане 2 бр решетки
Приготвяне
Стъпка 1 /3
Поставете пармезана, маслото, галетата и провансалските подправки в купа на миксер. Отстранете кожата от чоризото, нарежете го на малки парчета и го добавете в купата на миксера. Разбъркайте, докато се получи ронливо тесто.
Стъпка 2 /3
Поставете грил плочата в уреда. Измийте и нарежете фенела. Поставете го в купата за готвене, след което овкусете със сол и черен пипер и поръсете със зехтин. Настройте програмата STEAM (Пара) за 5 минути. Ако разполагате с уреда Easy Fry Oven & Grill 9 в 1, поставете измития и нарязан фенел върху грила, подправете със сол и черен пипер и поръсете със зехтин. Поставете грила на средния рафт, като тавичката за отцеждане е на дъното и е напълнена с вода за 30 минути. Настройте режима FISH (Риба) за 10 минути.
Стъпка 3 /3
Добавете филетата от треска, покрити с трохи от чоризо, в купата за готвене. Настройте програмата AIR Fry (Готвене с горещ въздух) за 8 минути. Ако разполагате с уреда Easy Fry Oven & Grill 9 в 1, добавете филетата от треска, покрити с трохи от чоризо. Настройте програмата FRIES (Пържени картофи) за 10 минути.