Парментие със сьомга
- Общо време 30мин.
- 20мин.
Приготвяне - 10мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
500 г Филе от сьомга без кожа
1 кг Картофи, на кубчета
4 бр. Шалот, ситно нарязан
2 с.л. Копър, нарязан
80 г Масло
150 мл Вода
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /4
Сложете в съда всичко без рибата. Сьомгата поставете в кошничката за пара, а нея в съда. Подправете със сол и пипер.
Стъпка 3 /4
Приготвяне под налягане: 10 минути
Стъпка 4 /4
Размесете съдържанието на съда. Нарежете и аранжирайте сьомгата върху него.