Пържени пръчици от халуми
- Общо време 35мин.
- 20мин.
Приготвяне - 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
400 г Халуми
40 г брашно
2 Средни яйца
100 г галета
2 ч.л. Чесън на прах
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Нарежете халумито на пръчици с дебелина 1 см. Сложете брашното в купа. Счупете яйцата в купа и ги разбийте добре. В друга купа смесете галетата и чесъна на прах.
Стъпка 2 /5
Потопете всяко парче в брашното, след това в яйцето, преди да го оваляте в галетата. Парчета халуми трябва да се панират от всички страни. Оставете настрана.
Стъпка 3 /5
Включете уреда. Включете чекмедже 1. Изберете режим MANUAL на 180°C за 15 минути. Сложете пръчиците халуми на грил решетката в чекмедже 1. Включете чекмедже 2. Изберете режим MANUAL на 180°C за 18 минути. Сложете пръчиците халуми на грил решетката в чекмедже 2.
Стъпка 4 /5
Натиснете бутона SYNC. Натиснете START, за да започне готвенето и в двете чекмеджета.
Стъпка 5 /5
Сервирайте веднага. Комбинира се добре с хапки броколи със сирене.