Рилети от сьомга с уасаби
- Общо време 18мин.
- 15мин.
Приготвяне - 3мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
4 порции
270 г Пресни филенца от сьомга
50 г Пушена сьомга, накъсана
60 г Прясно сирене
4 Паста уасаби (в тубичка)
Сол и пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /5
Сложете филенцата от сьомга в кошничката за готвене на пара. Сложете я в тенджерата с 200 мл вода.
Стъпка 3 /5
Приготвяне под налягане
Стъпка 4 /5
Разкъсайте приготвената сьомга и добавете останалите съставки. Разбъркайте. Оставете в хладилника за 4 часа.
Стъпка 5 /5
Сервирайте!