Свинско филе в балсамова мартината с картофи с розмарин
- Общо време 3ч. 45мин.
- 10мин.
Приготвяне - 35мин.
Приготвяне - 3ч.
Охлаждане
Съвместими уреди (8)
Интелигентен грил OptiGrill 4in1 GC774D, грил и барбекю едновременно, перфектно гриловане, цвят инокс OptiGrill Elite XL, Мултифункционален Грил GC760D30, 16 Програми OptiGrill+ XL Snacking&Baking, Мултифункционален Грил GC724D12, Аксесоар за закуски и печене, 9 Програми Грил Tefal OptiGrill 2в1 GC772D Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
2 порции
400 г Свинско филе
80 мл балсамов оцет
40 мл Зехтин
1 с.л. Тъмен соев сос
2 ч.л. Кафява захар
0.5 ч.л. Черен пипер
10 г Листа от розмарин
1 скилидка скилидка чесън
5 броя Картофи
Зехтин
Морска сол
1 стръкче Розмарин
Аксесоари
Тава за печене Snacking & Baking tray
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Сложете продуктите за маринатата в плик с цип, добавете свинското филе и оставете в хладилника за около 3 часа.
Стъпка 2 /5
Междувременно измийте картофите, нарежете ги на шайби и ги намажете със зехтин, морска сол и ситно накълцани листенца розмарин.
Стъпка 3 /5
Поставете аксесоара тава за печене в OptiGrill и изберете ръчен режим (жълто, 180°C). Гответе около 30-35 минути.
Стъпка 4 /5
След като месото се маринова, отстранете маринатата, изберете ръчен режим или програма Свинско (в зависимост от модела) и гриловайте филетата.
Стъпка 5 /5
Преди да сервирате, овкусете месото и картофите с малко прясно смлян черен пипер.