Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Супа от червен кефал и акула

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 25мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 4 бр. Филе от червен кефал, нарязанo на 4

  • 4 бр. Домати на клонка, нарязани на 4

  • 0.5 бр. Глава лук, нарязана на ситно

  • 2 бр. Малки моркови, ситно нарязани

  • 200 г Фенел, нарязан на кубчета

  • 2 бр. Резен котешка акула, нарязан

  • 1 Доза шафран

  • 400 мл Вода

  • 2 с.л. Олио

  • Сос руй и крутони като гарнитура:

Приготвяне

Стъпка 1 /8

Пригответе съставките.

Стъпка 2 /8

Накълцайте морковите.

Стъпка 3 /8

Обелете и накълцайте лука.

Стъпка 4 /8

Излейте олиото в съда.

Стъпка 5 /8

Запържете за няколко минути костите и главата на рибата. Налейте водата. Разбъркайте. Филтрирайте. Излейте получения бульон обратно в съда.

Стъпка 6 /8

Добавете зеленчуците, шафрана и петнистата котешка акула. Сложете подправки. Разбъркайте.

Стъпка 7 /8

Приготвяне под налягане.

Стъпка 8 /8

Блендирайте. Добавете филетата от червен кефал. Оставете ги да престоят 5 минути. Сервирайте със сос руй и крутони.

Подобни рецепти

Tefal
Tefal
16мин.

Крем супа от червена леща

Оценка пет звезди (средна)

6 Отзиви

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Крем супа от червена леща
Tefal
Tefal
1ч.

Пържоли от карфиол и дал от червена леща

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Пържоли от карфиол и дал от червена леща
Tefal
Tefal
23мин.

Супа от тиква и кестени

Оценка четири звезди (средна)

1 Отзиви

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Супа от тиква и кестени
Tefal
Tefal
20мин.

Супа от аспержи и маскарпоне

Оценка пет звезди (средна)

1 Отзиви

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Супа от аспержи и маскарпоне
Tefal
Tefal
1ч.

Карфиолени стекове и дал от червена леща

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Карфиолени стекове и дал от червена леща