Треска и парченца чoризо
- Общо време 28мин.
- 10мин.
Приготвяне - 18мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
3 с.л. Сирене пармезан
8 Колбас чирозо
2 с.л. Галета
15 г Масло
4 Треска
1 Лук
1 Тиквичка
3 Домати
4 с.л. Сгъстена сметана
Зехтин
Сол и пипер
Аксесоари
Extra Crisp
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Тази рецепта изисква аксесоара Extra Crisp. Пригответе съставките.
Стъпка 2 /5
В купа за смесване смесете пармезан, галета и чоризо. Добавете маслото и разбъркайте с върха на пръстите си, за да получите текстура на трохи.
Стъпка 3 /5
Добавете всички останали съставки в купата.
Стъпка 4 /5
Гответе под налягане.
Стъпка 5 /5
Разпределете трохите върху рибата. Сложете капака Extra Crisp и стартирайте ръчен режим (Manual) : 10 минути на 200 °C.