Хайвер от артишок
- Общо време 22мин.
- 15мин.
Приготвяне - 7мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
2 порции
300 г Сърцевини от артишок
0.5 Лимон(и)
0.5 Чесън
8 cl Зехтин
0.5 ч.л. Млян кимион
0.5 ч.л. Захар
2 резена Хляб за сандвичи, препечен
5 Босилек (по желание)
Сол
Пипер
250 мл Вода
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /4
Сложете сърцевините от артишок в кошничката за готвене на пара, а кошничката сложете в купата с 250 мл вода.
Стъпка 3 /4
Приготвяне под високо налягане
Стъпка 4 /4
Блендирайте артишока в купа с останалите съставки. Охлаждайте преди консумация.