Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Oat yoghurt

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 8ч. 45мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    8ч.
  • Охлаждане
    30мин.

Съставки

8 порции

  • 1.2 л *Oat milk

  • 20 г *Almond purée

  • 60 г *Caster sugar

  • 2 *Vanilla sugar

  • 2.5 с.л. *Potato starch

  • 1.5 ч.л. *Agar-agar

  • 1 саше *Starter cultures

Аксесоари

  • Комплект от 6 стъклени бурканчета
    Комплект от 6 стъклени бурканчета

Приготвяне

Стъпка 1 /6

*Prepare the ingredients.

  • 1.2л *Oat milk
  • 20г *Almond purée
  • 60г *Caster sugar
  • 2 *Vanilla sugar
  • 2.5с.л. *Potato starch
  • 1.5ч.л. *Agar-agar
  • 1саше *Starter cultures

Стъпка 2 /6

*Put all the ingredients in the bowl except the starter cultures. Whisk well.

  • 1.2л *Oat milk
  • 20г *Almond purée
  • 60г *Caster sugar
  • 2 *Vanilla sugar
  • 2.5с.л. *Potato starch
  • 1.5ч.л. *Agar-agar

Стъпка 3 /6

*Bring to a boil, mixing well. Cool the mixture to 40°C then add the starter cultures.

  • 1саше *Starter cultures

Стъпка 4 /6

*Pour the mixture into the small glass jars. Pour 100 ml of water into the bowl. Place the small glass jars inside the bowl with the lids closed.

  • Комплект от 6 стъклени бурканчета

Стъпка 5 /6

*Cook the yoghurts.

Стъпка 6 /6

*Take out the small glass jars. Leave to cool. Keep the yoghurts in the fridge.

Подобни рецепти

Tefal
Tefal
8ч. 45мин.

Oat yoghurt

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Oat yoghurt