*Turkey and carrot rolls
- Общо време 37мин.
- 25мин.
Приготвяне - 12мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
4 порции
4 г Пуешки ескалопи
2 с.л. Зехтин
1 ч.л. Подправка Каждун
Сол
2 Големи моркови
16 Черни маслини без костилките
16 Мини шишчета
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Нарежете пуешките ескалопи на ленти с ширина 3 см. Сложете ги в съд със зехтина, подправката Kaджун и солта. Разбъркайте добре и ги оставете настрана, докато приготвяте морковите.
Стъпка 2 /6
Обелете и нарежете морковите на тънки ленти с помощта на ренде тип Мандолина или белачка. Лентите не трябва да са много дебели, за да могат да се навиват.
Стъпка 3 /6
За рулцата: поставете лентите пуешко на работната повърхност. Покрийте всяка от тях лентичка морков и поставете една маслина в единия край. Завийте лентата пуешко на руло. Прободете всяко рулце с дървено шишче, за да го фиксирате.
Стъпка 4 /6
Поставете рулцата върху тавата в уреда. Започнете да готвите.
Стъпка 5 /6
Обърнете ги по средата на времето за готвене. Проверете дали месото е изпечено добре и гответе по-дълго, ако е необходимо.
Стъпка 6 /6
Сервирайте веднага с булгур.