Salmon with fennel and carrots
- Общо време 1ч.
- 15мин.
Приготвяне - 30мин.
Приготвяне - 15мин.
Охлаждане
Съставки
1 порции
1 г Сьомга
0.5 резен Див копър
100 г моркови
5 cl вода
1 Лимон
0.5 ч.л. мароканска подправка Рас ел ханут
Сол и черен пипер
Аксесоари
My Batchcooker Express
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Тази рецепта е за една купа от аксесоара My Batchcooker Express.
Стъпка 2 /5
Подгответе съставките.
Стъпка 3 /5
Сложете копъра и моркова в купата на аксесоара. Сложете сьомгата върху зеленчуците. Поръсете с вода, лимонов сок и лимонова кора. Подправете с мароканска подправка Рас ел ханут, сол и черен пипер.
Стъпка 4 /5
След като сте подготвили и трите купи на аксесоара, налейте 400 мл вода в купата на мултикукъра и поставете аксесоара.
Стъпка 5 /5
Започнете да готвите в ръчен режим „Високо налягане“ за 30 минути.