Sausage and potato frittata
- Общо време 1ч.
- 15мин.
Приготвяне - 30мин.
Приготвяне - 15мин.
Охлаждане
Съставки
1 порции
4 яйца
1 с.л. Подправки за паеля
2 сантиметър вурстчета Франкфутер
100 г Картофи
1 с.л. зехтин
Сол и черен пипер
Аксесоари
My Batchcooker Express
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Тази рецепта е за една купа от аксесоара My Batchcooker Express.
Стъпка 2 /6
Подгответе съставките.
Стъпка 3 /6
Разбийте яйцата в съд с подправките за паеля. Подправете със сол и черен пипер.
Стъпка 4 /6
Сложете нарязаните на шайби вурстчета и картофите на кубчета в купата на аксесоара. Изсипете разбитата яйчена смес върху вурстчетата и картофите. Полейте със зехтин.
Стъпка 5 /6
След като сте подготвили и трите купи на аксесоара, налейте 400 мл вода в купата на мултикукъра и поставете аксесоара.
Стъпка 6 /6
Започнете да готвите в ръчен режим „Високо налягане“ за 30 минути.