Хотдог с братвурст и лук
- Общо време 1ч.
- 40мин.
Приготвяне - 20мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
4 порции
4 броя Братвурст
4 броя Хлебчета за хотдог
2 Средно голяма глава бял лук
500 мл Бира по избор
Масло
1 с.л. Кафява захар
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Надупчете кренвиршите с вилица от всички страни и нарежете лука на кръгчета.
Стъпка 2 /6
Сипете бирата в тенджера и варете в нея колбасите около 30 минути.
Стъпка 3 /6
Загрейте маслото с 1 с. л. кафява захар в тиган, задушете лука в него и леко го карамелизирайте.
Стъпка 4 /6
Изберете програма Наденица и гриловайте колбасите докато се появи златиста коричка.
Стъпка 5 /6
През това време нарежете хлебчетата за хотдог и намажете вътрешността им с горчица или кетчуп.
Стъпка 6 /6
Пъхнете братвурст във всяка питка и поръсете с малко чили на люспи. Сложете отгоре карамелизирания лук и сервирайте.