Супа от три вида боб
- Общо време 20мин.
- 10мин.
Приготвяне - 10мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
6 порции
150 г Зелен фасул, нарязан
150 г Варен зрял бял боб
150 г Варен червен боб
100 г Дребна паста
1 бр. Глава лук, ситно нарязан
150 г Бекон на ивици
30 бр. Листа пресен босилек
6 с.л. Настърган пармезан
1 л Зеленчуков бульон
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
Обелете и нарежете на ситно лука.
Стъпка 3 /6
Измийте и нарежете на ситно свежите листа босилек.
Стъпка 4 /6
Сложете в съда всички съставки с изключение на пармезана и босилека. Подправете съвсем леко.
Стъпка 5 /6
Време за приготвяне: 10 мин.
Стъпка 6 /6
Разпределете между порциите. Гарнирайте с нарязан босилек и пармезан.