Телешки пържоли в марината в азиатски стил
- Общо време 40мин.
- 10мин.
Приготвяне - 0мин.
Приготвяне - 30мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (14)
OptiGrill+, Интелигентен грил + щипка за грил GC718D, 6 автоматични програми Интелигентен грил OptiGrill 4in1 GC774D, грил и барбекю едновременно, перфектно гриловане, цвят инокс OptiGrill Elite, Мултифункционален Грил GC750D30, 12 Програми OptiGrill+ XL Snacking&Baking, Мултифункционален Грил GC724D12, Аксесоар за закуски и печене, 9 Програми Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
4 порции
4 броя Телешки пържоли
120 мл Tъмен соев сос
4 с.л. пчелен мед
2 с.л. Сусамово олио
4 сантиметър Джинджифил
4 скилидка Скилидки чесън
1 ч.л. Чили на прах
Зелен лук
Бял сусам
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Обелете и настържете скилидките чесън и джинджифила. Смесете чилито на прах, меда, соевия сос, сусамовото oлио и четири супени лъжици вода. Потопете телешките пържоли в сместа, за да се мариноват и оставете в хладилника поне 30 минути, а за предпочитане 4 часа.
Стъпка 2 /4
Отцедете месото и запазете маринатата.
Стъпка 3 /4
Включете грила. Изберете програма Teлешко и натиснете OK. След като загрее, сложете говеждото върху грил плочата и затворете грила. Гответе според вашите предпочитания: много алангле (синьо), алангле (жълто), средно (оранжево) или добре изпечено (червено).
Стъпка 4 /4
Поръсете телешките пържоли с накълцан зелен лук и сусам и поднесете с маринатата като сос.