Традиционна яхния със зеле
- Общо време 55мин.
- 20мин.
Приготвяне - 35мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
6 порции
1 кг Обезкостена свинска плешка
150 г Бекон на дебели резени
600 г Зелено зеле, нарязано
300 г Моркови, нарязани
1 бр. Глава лук, нарязана
600 г Картофи, нарязани
1 бр. Букет гарни
Сол, пипер
650 мл Вода
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /5
Остържете и нарежете морковите на парчета.
Стъпка 3 /5
Сложете месото, бекона и останалите съставки в купата. Добавете 650 мл вода. Подправете със сол и пипер.
Стъпка 4 /5
Приготвяне под налягане.
Стъпка 5 /5
Сервирайте.