Бурито
- Общо време 20мин.
- 15мин.
Приготвяне - 5мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (14)
OptiGrill+, Интелигентен грил + щипка за грил GC718D, 6 автоматични програми Интелигентен грил OptiGrill 4in1 GC774D, грил и барбекю едновременно, перфектно гриловане, цвят инокс OptiGrill Elite, Мултифункционален Грил GC750D30, 12 Програми OptiGrill+ XL Snacking&Baking, Мултифункционален Грил GC724D12, Аксесоар за закуски и печене, 9 Програми Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
4 порции
4 броя
450 г Teлешка пържола
1 броя Червен лук
0.5 броя Зелена чушка
0.5 парче Жълта чушка
100 г Сирене
0.5 ч.ч. Ориз
1.75 ч.ч. Пилешки бульон
1 с.л. Чушка халапеньо
0.5 парче Лук
1 с.л. Листа от кориандър
2 парче Домати
2 с.л. Сок от лайм
Сол и черен пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Сварете ориза в пилешкия бульон. Смесете всички съставки за прясната салса Pico de Gallo в купа и оставете настрана.
Стъпка 2 /5
Включете грила. Изберете подходящата програма и натиснете OK. След това преминете към рецептата: Включете грила и овкусете стека със сол и черен пипер. Гриловайте до желаната от вас степен на изпичане и след това нарежете стека на ивици.
Стъпка 3 /5
Изберете Ръчен режим и оранжевия цвят от настройките (210°C) и натиснете OK. След като загрее, добавете нарязаните лук и чушка и гриловайте 5 минути.
Стъпка 4 /5
Пригответе буритото: Сложете малко настъргано сирене, грилован стек, гриловани зеленчуци зеленчуци, лъжица салса Pico de Gallo и лъжица ориз върху всяка тортила. Навлажнете, сгънете и завийте нагоре краищата на тортилата.
Стъпка 5 /5
След това гриловайте буритото до желаната от вас степен на изпичане.