Крем супа с гъби и лен.семе
- Общо време 29мин.
- 20мин.
Приготвяне - 9мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
6 порции
600 г Печурки, нарязани на 4
3 бр. Малък картоф, нарязан
3 бр. Глава шалот, нарязан
3 с.л. Слънчогледово олио
3 ч.л. Ленено семе
3 ч.л. Мляно ленено семе
900 мл Зеленчуков бульон
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
Налейте олиото в купата.
Стъпка 3 /6
Запържете лука шалот.
Стъпка 4 /6
Добавете останалите зеленчуци, бульона и мляното ленено семе.
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане
Стъпка 6 /6
Разбъркайте внимателно и разпределете в купи или чинии. Декорирайте с ленено семе.