Агнешко със зелен фасул
- Общо време 25мин.
- 10мин.
Приготвяне - 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
300 г Агнешка плешка, на кубчета
1 бр. Глава лук, тънко нарязан
150 г Нарязани домати
300 г Замразен зелен фасул
0.5 ч.л. Смляна куркума
0.5 ч.л. Млян кимион
1 с.л. Доматено пюре
1 с.л. Лимонов сок
1 с.л. Олио
120 мл Вода
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
Излейте олиото в купата.
Стъпка 3 /6
Запържете лука до златист цвят. Добавете месото, подправки, сол и черен пипер. Разбъркайте и сгответе за 2 минути.
Стъпка 4 /6
Добавете останалите съставки без лимоновия сок, като завършите с фасула. Подправете отново със сол.
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане.
Стъпка 6 /6
Овкусете с лимоновия сок. Сервирайте с ориз.