Грилована наденица
- Общо време 20мин.
- 10мин.
Приготвяне - 10мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (3)
Съставки
4 порции
2 с.л. Мед
1 с.л. Дижонска горчица
1 с.л. Зърнеста горчица
2 Мащерка
Сол, черен пипер
700 г Тулузка наденица цяло парче
Приготвяне
Стъпка 1 /3
Смесете заедно меда, горчицата, мащерката, щипка сол и черен пипер.
Стъпка 2 /3
Навийте наденицата в кръг, след което поставете две шишчета по дължината ѝ, за да я фиксирате на място. Намажете с горчичената смес.
Стъпка 3 /3
Поставете грил плочата в уреда. Уред с автоматични програми: Настройте режима GRILL (Гриловане) на 200°C и загрейте за 15 минути. Поставете наденицата в купата и гответе в продължение на 10 минути, като по средата на готвенето я обърнете. Уред с механичен термостат 2 в 1: Настройте на 200°C и загрейте за 15 минути, след което поставете наденицата в купата. Гответе в продължение на 10 минути, като по средата на готвенето я обърнете.