Гриловани пилешки бутчета с кленов сироп и горчица
- Общо време 5мин.
- 5мин.
Приготвяне - 0мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
4 порции
0.25 ч.ч. Кленов сироп
2 с.л. Дижонска горчица на зърна
0.75 ч.л. Сол и черен пипер
0.5 ч.л. Сушена мащерка
2 скилидка Чесън
8 Пилешки бутчета без кости и кожа
Приготвяне
Стъпка 1 /3
Разбийте с телена бъркалка кленовия сироп с горчицата, солта, черния пипер, мащерката и чесъна, докато се смесят добре. Отсипете 2 супени лъжици (30 мл) от сместа и оставете настрана. Оваляйте пилешките бутчета в останалия сос, за да се покрият равномерно.
Стъпка 2 /3
Ако вашият OptiGrill не е свързан с безплатното приложение My Tefal: - Включете грила - Изберете програмата Птиче месо и натиснете OK Ако вашият OptiGrill е свързан с безплатното приложение My Tefal: - Персонализирайте вашите предпочитания за готвене, като натиснете върху връзката под описанието на тази стъпка и натиснете OK на вашия OptiGrill. След това продължете с рецептата: Намажете леко плочите със спрей за готвене. След като лилавата светлина на индикатора спре да мига, поставете пилешките бутчета върху грила и го затворете. Гответе, докато лампичката светне в червено.
Стъпка 3 /3
Извадете от грила и намажете бутчетата отгоре с отделената смес.