Миди в бяло вино
- Общо време 5мин.
- 2мин.
Приготвяне - 3мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
6 порции
1.4 кг Пресни миди
200 г Нарязани глави лук
250 мл Сухо бяло вино
3 с.л. Нарязан пресен магданоз
Сол и пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /7
Изплакнете мидите под студена вода, остържете ги до чисто и издърпайте всички влакнести парченца.
Стъпка 3 /7
Нарежете лука.
Стъпка 4 /7
Нарежете магданоза.
Стъпка 5 /7
Сложете почистените миди в Cook4Me. Добавете всички останали съставки.
Стъпка 6 /7
Приготвяне под налягане
Стъпка 7 /7
Изхвърлете всички миди, които не са напълно отворени. Сервирайте!