Пилешки крилца
- Общо време 12ч. 39мин.
- 5мин.
Приготвяне - 34мин.
Приготвяне - 12ч.
Охлаждане
Съставки
6 порции
1.2 кг Пилешки крилца
4 с.л. Кетчуп
2 с.л. Горчица
2 с.л. Червен пипер
2 с.л. Сладък соев сос
Сол, черен пипер
2 с.л. Зехтин
Аксесоари
Тавичка за оттичане Kошница за пържене
Приготвяне
Стъпка 1 /3
Разрежете пилешките крилца наполовина, като ги разделите в ставата.
Стъпка 2 /3
Поставете всички съставки в голяма купа и добавете пилешките крилца. Разбъркайте добре, за да се уверите, че са напълно покрити. Покрийте със стреч фолио и оставете да се мариноват за поне 12 часа.
Стъпка 3 /3
Поставете грил плочата в купата на уреда и поставете половината пилешки крилца в купата. Ако разполагате с Easy Fry Oven&Grill 9 в 1, поставете половината от пилешките крилца в кошницата на фритюрника. Поставете кошницата на средното ниво, а тавичката за отцеждане - на дъното. Затворете вратата. Уред с автоматични програми: Настройте режима ROAST CHICKEN (Печено пиле) за 17 минути, като не забравяйте да обърнете след 12 минути, след което повторете с втората партида. Уред с механичен термостат 2 в 1: Настройте на 170°C за 17 минути, като не забравяйте да обърнете след 12 минути, след което повторете с втората партида.