Свинско къри по виетнамски
- Общо време 29мин.
- 20мин.
Приготвяне - 9мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
600 г Свинско филе, на кубчета
600 г Тиква, на кубчета от 2 см
265 мл Кокосова сметана
0.66 ч.л. Чили на прах
2 с.л. Джинджифил, ситно нарязан
2 с.л. Сос нуок мам
1 с.л. Мента, нарязана
2 с.л. Къри на прах
2 с.л. Фъстъчено олио
Приготвяне
Стъпка 1 /8
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /8
Нарежете джинджифила на тънки ивици.
Стъпка 3 /8
Измийте и нарежете на ситно ментата.
Стъпка 4 /8
Излейте олиото в съда.
Стъпка 5 /8
Добавете приготвеното къри и чили. Запържете месото от всички страни.
Стъпка 6 /8
Добавете кокосов крем, джинджифил и чили. Разбъркайте.
Стъпка 7 /8
Време за приготвяне: 9 минути
Стъпка 8 /8
Добавете кокосовия крем, джинджифила и чилито. Разбъркайте.