Сьомга в стил Каджун
- Общо време 18мин.
- 10мин.
Приготвяне - 8мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
4 порции
2 с.л. Зехтин
4 филе Сьомга
2 с.л. Микс от подправки Каджун
Сол и пипер
Аксесоари
Extra Crisp 2в1 решетка за цяло ястие
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Тази рецепта изисква капак за готвене с горещ въздух Extra Crisp. Подгответе съставките.
Стъпка 2 /4
Намажете сьомгата с зехтина и подправките. Подправете със сол и черен пипер.
Стъпка 3 /4
Поставете филетата от сьомга на решетката в горна позиция, като внимавате да не се застъпват.
Стъпка 4 /4
Поставете капака за готвене с горещ въздух Extra Crisp и изберете програма 3 за 8 минути. Сервира се горещо.