Пудинг с джинджифилов сладкиш
- Общо време 30мин.
- 15мин.
Приготвяне - 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
2 порции
50 г Джинджифилов сладкиш на кубчета
10 г Захаросани портокалови кори
150 г Мляко
1 бр. Яйце
1 с.л. Течен мед
1 ч.л. Ром (по желание)
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /5
Смесете в отделна купа яйцето, мед, мляко и ром. Добавете джинджифиловия сладкиш и го оставете за няколко минути да попие от сместа
Стъпка 3 /5
Прехвърлете сместа в рамекините. Обвийте ги в хартия за печене. Поставете ги в кошничката за готвене на пара, а нея в купата с 200 мл вода.
Стъпка 4 /5
Приготвяне под налягане.
Стъпка 5 /5
Оставете ги да се охлаждат през нощта, преди да ги опитате. Сервирайте с портокал, нарязан на кубчета.