Бульон от хранителни остатъци
- Общо време 40мин.
- 5мин.
Приготвяне - 35мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
2 порции
100 г Обелки и остатъци от зеленчуци
0.5 бр. Глава лук, обелена и разполовена
1 връзки Букет гарни
4 бр. Гъби шийтаке
0.5 бр. Лист водорасли комбу
0.6 л Вода
0.5 с.л. Паста мисо
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /5
Сложете в купата обелките, лука, букет гарни, гъбите и водораслите. Налейте водата.
Стъпка 3 /5
Подправете със сол и пипер.
Стъпка 4 /5
Приготвяне под налягане
Стъпка 5 /5
Прецедете бульона и го излейте обратно в купата. Добавете мисото и разбъркайте.