Бургер с начос и бекон
- Общо време 30мин.
- 10мин.
Приготвяне - 20мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
2 порции
2 броя питки за бургер
300 г Телешка кайма
4 резена Чедър
4 резена Бекон
Сол
Пипер
Салса
начос
Бекон
Зелена салата
1 броя Домат
Приготвяне
Стъпка 1 /8
Гриловайте бекона на ръчен режим или на програма Бекон (ако има такава) докато стане хрупкав и го оставете настрана.
Стъпка 2 /8
През това време овкусете каймата със сол и черен пипер и оформете два бургера – по около 150 г всеки.
Стъпка 3 /8
С палец направете вдлъбнатина в каймата и поставете в нея две парчета предварително нарязан чедър. След това отново запечатайте бургерите, така че чедърът да не изтече от тях.
Стъпка 4 /8
Изберете програма Бургер и гриловайте бургерите, докато станат готови.
Стъпка 5 /8
Междувременно подгответе питките: Намажете долните им половини на със салса сос и сложете листо маруля отгоре
Стъпка 6 /8
След като гриловането приключи, поставете бургера върху листото маруля. Върху месото сложете един или два резена домат.
Стъпка 7 /8
Отгоре натрошете начоса и бекона.
Стъпка 8 /8
Накрая добавете малко салса сос към бекона и начоса и захлупете с горната половина на хлебчето.