Пържоли със сос чимичури
- Общо време 23мин.
- 15мин.
Приготвяне - 8мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
4 порции
45 г Накълцан магданоз
45 г Накълцан кориандър
7 cl Зехтин
1 Лук
3 Скилидки чесън, обелени
3 с.л. Лимонов сок
3 с.л. Червен винен оцет
1 ч.л. Сол
1 ч.л. Пипер
3 щипки Чили на люспи
600 г Телешки пържоли
Сол и черен пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Пригответе соса чимичури. В купата на блендер смесете магданоза, кориандъра, зехтина, лука, чесъна, лимоновия сок, червения винен оцет, солта, черния пипер и чилито на люспи. Охладете соса в хладилника.
Стъпка 2 /4
Овкусете месото със сол и черен пипер. Сложете го в тавата в уреда. Започнете да готвите.
Стъпка 3 /4
Обърнете по средата на времето за готвене.
Стъпка 4 /4
Нарежете месото на тънки резени и сервирайте веднага със соса чимичури.