Strawberry egg creams
- Общо време 5мин.
- 5мин.
Приготвяне - 0мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
50 г пудра захар
2 Яйце
1 жълтък
24 cl Пълномаслено мляко
1 скилидка Ванилия
120 г ягоди
Аксесоари
Комплект от 6 стъклени бурканчета 8 jars set
Приготвяне
Стъпка 1 /8
Подгответе съставките.
Стъпка 2 /8
В купа разбийте захарта с яйцата и жълтъка. Оставете настрана.
Стъпка 3 /8
Сварете млякото заедно с шушулката ванилия за 5 минути.
Стъпка 4 /8
Изсипете върху яйчената смес, докато разбивате с телена бъркалка.
Стъпка 5 /8
Разпределете ягодите в стъклените бурканчета, залейте ги с заготовката. Затворете стъклените бурканчета.
Стъпка 6 /8
Налейте 250 мл вода в купата на мултикукъра. Сложете стъклените бурканчета вътре в купата на мултикукъра.
Стъпка 7 /8
Гответе под налягане.
Стъпка 8 /8
Оставете в режим Keep Warm 10 минути. Ястието трябва да изстине, преди да го сервирате.